fbpx Skip to main content

Adventskalender 2022

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 24,00
Begin

24 Dagen tijd voor jezelf:

* 8 video’s met fysieke lessen rondom yoga, pilates en bodyawareness.
* 8 lessen met meditaties en inspiratie voor mindful moederschap.
* 8 video’s over eten, van recepten tot mindful omgaan met eten rondom de feestdagen.
* Inclusief activiteiten die je met je kinderen kan doen, met vrienden of lekker alleen om extra te genieten van die tijd voor jezelf. Voor maar:

€ 24,-

In het dagelijks leven moeten en willen we al zo veel. Op tijd naar school, snel door naar werk, stipt om 12:30 lunch en om 16:00 even koken, kinderen halen, eten, bedritueel en uitgeblust op de bank. Van weer een dag van deadline naar deadline leven.

Dat gaan we in de komende decembermaand anders doen! Met de Slow Down adventskalender maak jij elke dag minmaal 15 minuten tijd vrij om bewust stil te staan in het dagelijks leven. We geven je inspiratie om te zorgen voor je lijf, je brein en bewust met voeding om te gaan. Zodat jij niet alleen 15 minuten vrij maakt voor jezelf maar bewust rust in het dagelijks leven kan creëren.

De Slow Down adventskalender is er voor mama’s die zich gehaast voelen en het dagelijks leven als ‘druk’ ervaren. We zijn er voor jou om elke dag tijd te maken voor jezelf, stil te staan bij het dagelijks leven en je inspiratie te geven om het jaar mindful af te sluiten in plaats van goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar.

Elke dag komt er een nieuwe video voor je vrij. Elke dag een cadeautje aan jezelf.

Annemarije van Birthmind Academy, Anne van Work it Baby en Jayde van Sunny Mummy zijn experts op hun gebied van beweging, geboorte, mindfulness en voedingseducatie.

Je betaald €1 per dag, dat is €24 in totaal. In de online omgeving komt er elke dag een nieuw advent voor je vrij. Speciaal voor jouw, professionele en hoogwaardige informatie en content om een beetje extra sprankeling toe te voegen aan de mooiste tijd van het jaar.

Dus doe dit snel cadeau aan iemand die het kan gebruiken maar vooral aan jezelf.

Let is slow!

Lieve jij,

Wat geweldig dat je dit jaar afsluit met meer tijd voor jezelf, meer bewustzijn van je lijf, denkwijze, eetgewoonten en algemene zelfzorg. We gunnen je een Decembermaand vol innerlijke rust, kracht en plezier. Een positieve kijk op je dagelijks leven, je omgeving en een nieuwsgierige mindset. Op een prachtige afsluiting van weer een volledig jaar!

Alle geluk, rust, kracht en heerlijkheid gewenst van
Annemarije, Anne en Jayde

Meer over mindset en tot in de puntjes zijn voorbereid op je bevalling? www.birthmindacademy.com

Leer alles over voeding en een energieboost van Jayde www.sunnymummy.nl

Veilig en fit bewegen tijdens en na je zwangerschap www.workitbaby.nl