🧠Hack je brein tegen bevallingspijn🧠

Ontdek hoe je met de soft & serenity birth methode je brein hackt om minder pijn te voelen tijdens je bevalling en je zelfs de pijn als fijn kan gaan ervaren.

Wees de pijn voor en maak van je bevalling de mooiste, fijnste en krachtigste ervaring van je leven.
In plaats van als je grootste nachtmerrie die je moet ondergaan.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, mijn work it babes en ik zelf zijn het wandelende pijnloos bevallen bewijs. Zoals je ziet op de foto’s rechts.

Dat de verhalen van vrouw tot vrouw zo uiteenlopen betekent al dat er veer variatie zit in de beleving. De een ervaart helse pijn, de ander heeft een orgastische bevalling (ja dat bestaat, YouTube: orgasmic birth).

Hoe kan deze pijnbeleving zo’n groot verschil zijn?!

We duiken helemaal in de natuurlijke processen van het lichaam om uit te pluizen waar het grote verschil zit. SPOILER ALERT de verwerking van pijn zit in het brein! 

Wist jij namelijk dat:
bevallen 80% mentaal hard werken is en maar 20% fysiek?

Dat betekent dat de pijn die je ervaart voortkomt uit de verwerking in je brein!

Goed nieuws dus voor jou omdat de pijnbeleving in je brein zit, heb jij daar veel meer invloed op dan je nu wellicht denkt!

Sterker nog jij kunt de pijnprikkel zelfs drastisch verminderen door de pijnprikkel voor te zijn.

In deze minicursus leer ik je precies hoe je de pijnprikkel voor bent.
Zo beleef jij je bevalling zachter en milder in plaats van als een helse pijn die je uitput.

Of je bevalling nou 3 uur of 3 dagen duurt, ik heb maar 1 doel en wens voor jou, dat je je bevalling als fijn ervaart in plaats van met pijn bestempelt. 

Misschien ervaar je het zelfs als fijn van de eerste wee tot aan de geboorte van de placenta zoals ik en mijn 180+ work it babes.

Of je pijngrens nou torenhoog is of een zandkorrel klein.

Waar pufclubjes en houdingen je leren om te gaan met de pijn leer ik je de pijn voor te zijn zodat je daar niet uit man en macht tegen hoeft te vechten.

In deze cursus:

✅Leer je hoe de pijnprikkel van de weeën naar de hersenen reist en wat je onderweg alvast kan doen om de pijnprikkel voor te zijn, zodat dit al minder heftig wordt geregistreerd in de hersenen.
✅Leer je hoe de hersenen zijn opgedeeld in 3 delen en  (Door nu al te bedenken hoe jouw bevalling er uit ziet tot in de kleinste details – wat moet je partner doen, waar ga je bevallen, welke muziek hoor je etc, vermindert je de pijn.
✅Leer je hoe je overtuigingen over bevallen door de verhalen van je buurvrouw moeder tante en schoonmoeder de pijn erger maakt of juist vermindert en hoe je deze overtuigingen kan herprogrammeren.
✅Tijdens het bevallen en het ondergaan van de weeën zal je lichaam de signalen herkennen en kunnen plaatsen. Zo zal je de pijn minder ervaren als jij exact weet wat er in jouw lichaam gebeurt. (hoe gek dit misschien ook voor je klinkt!)
✅Je leert wat nodig is voor jouw geboorteproces die helemaal is afgestemd op jouw behoeftes waardoor je tijdens je bevalling niet het lot in de handen legt van je verloskundige of gynaecoloog. (dat is het minst slimme om te doen omdat het zorgsysteem niet is ingericht op een natuurlijke bevalling. Dit lijkt de norm maar jij moet zelf bepalen wat jouw ideale situatie is ipv het lot in de handen van een ander leggen. Je neemt de leiding!)

Omdat we echt duiken in de lichaamseigen processen en je leert wat je lichaam nodig heeft is dit anders dan de ademhaling-pufclubjes en houding of massage technieken die je alleen tools geven om met pijn om te gaan. In plaats daarvan wil je dus je brein hacken met de soft & serenity birth methode om de pijn voor zijn.

Wil jij minder pijn tijdens de bevalling en zorgen dat dit de mooiste en fijnste ervaring wordt van je leven, dan is dit DE cursus van jou!
Nu afgeprijsd van 66,– voor 22,-

Dit krijg je er in Juli als bonus bij cadeau!
🎁Live Q&A eind augustus zodat jij jouw persoonlijke situatie kan voorleggen en al je vragen kan stellen twv €48,-
🎁Checklists Birth essentials thuis zodat je je niet hoeft af te vragen of je wel overal aan hebt gedacht. Twv €8,-
🎁Birth essentials in het ziekenhuis zodat je je ziekenhuiskamer zo kan inrichten dat het het natuurlijke bevallingsproces zo goed mogelijk ondersteunt (een ziekenhuiskamer is van nature het tegenovergestelde namelijk) twv €8,-
🎁 Bundel affirmatiekaarten met checklist zodat jij weet wanneer je je verloskundige moet bellen, wat je moet onthouden over gebroken vliezen en hoe je keuzes maakt tijdens de bevalling  twv €32,-
🎁 Push Party Playlists om bij te dragen aan een warme sfeer (de beste nummers samengesteld door mij en mijn klanten)

  • De voorbereiding in je brein ook op papier zetten met een ijzersterk geboorteplan voor jezelf, je geboorteteam en je zorgverlener?
    Selecteer onderaan de checkout pagina de stoomcursus ‘Birthplan master’ voor 12,- ipv 24,-